Telefoonnummer

06 5700 7366

E-mail

info@hypnotherapiekrimpen.nl

stress hypnotherapie krimpen behandelinng
Stress

Stress is de oorzaak van de meeste fysieke en mentale aandoeningen. Wanneer je leven verstoord wordt door depressie, burn-out, PDS, obesitas, enz. geeft dit zoveel spanning en houd alle klachten in stand.

De mate van stress die we kunnen opnemen hebben we zodanig ontwikkeld, dat het ons beschermt en ons een kans bied in een gevaarlijke situatie, zoals bijvoorbeeld bij een inbreker, deze te lijf te gaan of te rennen voor ons leven. Fysiek gezien wordt er dan bloed uit de organen en huid naar de spieren en het hart gepompt, zodat we goed kunnen vechten of vluchten.

Het immuunsysteem is één van de systemen die hier niet in meegaat. Het wordt op zo’n moment minder actief of zelfs helemaal uitgeschakeld. Wanneer het gevaar geweken is neemt de stress af en het lichaam wordt weer rustig. Ook het immuunsysteem gaat dan weer gewoon functioneren.

Chronische Stress

Wanneer je altijd spanning waarneemt blijft de stressknop aanstaan en wordt het chronisch. Dit zorgt ervoor dat het immuunsysteem steeds meer onder druk komt te staan. Het gevolg hiervan is dat het immuunsysteem steeds minder effectief zijn werk kan doen. En daarmee ontwikkel je steeds meer dramatischere gevolgen voor het lichaam.

Het immuunsysteem moet ons beschermen tegen vijandelijke indringers, afvalstoffen opruimen en herstelwerkzaamheden uitvoeren. In geval van veel stress wordt deze lamgelegd en ontwikkel je al meer klachten.

De oplossing

Met hypnose kan dit bestreden worden en wel op verschillende manieren.

Met een ontspanningshypnose kun je stress heel goed neutraliseren. Maar als het chronisch geworden is zal dat niet voldoende zijn en moet je verder kijken.

En dat kan onder anderen met regressie. Je gaat dan terug naar de emotioneel geladen delen die je in je leven hebt meegemaakt en die de oorzaak van alle stress zijn.  Daar gaan we mee werken zodat je lichaam weer optimaal kan functioneren.

Prijs: € 135,= per sessie