Telefoonnummer

06 5700 7366

E-mail

info@hypnotherapiekrimpen.nl

ontspannningshypnose hypnotherapie krimpenOntspanning

Ontspanning en slaap heeft ieder mens nodig om goed te kunnen functioneren, maar tegenwoordig is het helemaal niet meer zo vanzelfsprekend dat we onze rust pakken. De maatschappij vindt dat wij eigenlijk altijd maar aan moeten staan, altijd maar bereikbaar moeten zijn. Daarom moeten wij er bewust aandacht aan geven als “vanzelf” niet meer werkt. Met een ontspanningshypnose zorg je ervoor dat je alle stress en spanning die je hebt opgebouwd los kunt laten.

Werk, overvolle agenda’s, (kleine) kinderen, zorgen, verplichtingen en verwachtingen zijn zomaar een paar voorbeelden die heel veel stress en spanning kunnen brengen. Om optimaal te functioneren is het nodig om regelmatig te ontspannen, de boel de boel te laten en even helemaal nergens over na te hoeven denken. Een kwartier in hypnose staat gelijk aan 2 uur diepe slaap.

Als je bij mij een ontspanningshypnose boekt kun je heerlijk ontspannen in mijn hypnose stoel of op de massagetafel. Ik neem je mee op reis in hypnose en als jij een uur later de praktijkruimte weer verlaat voel jij je als herboren. Een ontspanningshypnose kun je ook zelf leren. Ik bied hiervoor regelmatig een workshop zelfhypnose aan waarbij je leert om jezelf in een hypnotische trance te brengen (en er natuurlijk ook weer uit te komen) waarmee je heel diep kunt ontspannen.

Na een ontspanningshypnose voel jij jezelf relaxed, vol energie en helemaal opgeladen.

 

Prijs: € 82,50