Telefoonnummer

06 5700 7366

E-mail

info@hypnotherapiekrimpen.nl

Angstaanvallen

Angstaanvallen en fobieën kun je heel goed behandelen met hypnotherapie. Of het nu gaat om faalangst, hoogtevrees, straatangst, vliegangst, de continue angst om bijvoorbeeld naasten te verliezen of ontslagen te worden.

Alle angsten en fobieën kunnen je leven dusdanig beïnvloeden dat daar weer allerlei klachten door ontstaan. Bijvoorbeeld klachten zoals zelf destructief gedrag, concentratieklachten, slapeloosheid en eetstoornissen

Trauma

Veel klachten zoals bijvoorbeeld paniekaanvallen, depressie, nachtmerries, chronische pijn hebben een trauma als onderliggende oorzaak

stress angstaanvallen hypnose hypnotherapie krimpenEigenlijk maakt iedereen in zijn of haar leven wel eens een traumatische ervaring mee. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan het overlijden van een dierbare, een inbraak of een (auto)ongeluk, maar kan ook een overval of verkrachting zijn.

Al dit soort gebeurtenissen laten diepe sporen na en niet iedereen kan dit zelfstandig verwerken. Daarnaast zijn er ook mensen die deze gebeurtenissen elke keer weer herbeleven. In dit laatste geval spreken we over PTSS.

De oplossing

Als traumaspecialist werk ik veel met Regressie en met de methode TCT (Trauma Collaps Technique). TCT is een techniek die volledig ontwikkelt is om o.a. angsten, trauma’s, PTSS en depressieklachten te verwerken.tct angst trauma

Met deze techniek ga je op een zeer vriendelijke en super effectieve manier te werk. TCT therapie maakt alles veel gemakkelijker bij het loslaten en verwerken. Je kunt met deze therapie meerdere trauma’s en/of angsten in één keer verwerken. Je hoeft er niet nog een keer doorheen en zelfs ik als therapeut hoef niet te weten van wat of welke angsten, trauma’s enz je last hebt. Zelfs als je deze problemen achter deurtjes hebt weggestopt kun je ze op deze manier verwerken…..

Geen extra en onnodige herbeleving!!

Oude overtuigingen en patronen worden doorbroken en opgeheven en de neurale netwerken in de hersenen worden tijdens deze techniek gestimuleerd voor betere en levenslange resultaten.

Er ontstaat een nieuwe, positievere kijk en meer balans in je leven.

Prijs: € 135,= per sessie